Handleiding Exchange Android HTC

Hoe koppel ik een Exchange e-mail account aan een HTC met besturingssysteem Android?

Voor deze handleiding is gebruik gemaakt van een HTC Wildfire A3333. Ook voor andere HTC toestellen kunt u deze
handleiding gebruiken. De afbeeldingen kunnen in dat geval iets afwijken, maar in grote lijnen gaat het koppelen op
dezelfde manier als beschreven in deze handleiding.

Om een Exchange e-mail account aan uw HTC te koppelen, gaat u allereerst naar het menu. U drukt hier op 'Instellingen'.
Daarna drukt u op 'Account en synchronisatie'. Uw scherm ziet er nu uit zoals in afbeelding 1.3 en u kunt door op
'Account toevoegen' te drukken uw account toevoegen.

Afbeelding 1

U kunt vervolgens uw e-mailadres en uw wachtwoord invullen. U drukt op 'Handmatig instellen' en vult uw
serveradres en domeinnaam in. Als u op volgende drukt, verschijnt er een melding in beeld over het
beveiligingscertificaat, u kunt hier op 'negeren' drukken.

Afbeelding 2

Uw telefoon zal nu contact maken met de server, dit kan enkele minuten duren. Als dit gelukt is, kunt u
instellen welke onderdelen u wilt synchroniseren, door deze aan te vinken. Als u op 'Instellen voltooien'
drukt, keert u terug naar het scherm zoals in afbeelding 1.3. en ziet u dat uw account is toegevoegd.

Afbeelding 3

Indien u instellingen wilt wijzigen of wanneer u uw account wilt verwijderen, klikt u op uw account.
U kunt door de opties navigeren en instellingen wijzigen. Onderaan het scherm ziet u de knop 'Account
verwijderen', waarmee u uw account kunt verwijderen. Als u hier op drukt, krijgt u eerst nog een melding
of u echt wilt verwijderen. Drukt u op 'OK', dan is uw account verwijderd evenals alle e-mails, agenda
items en contacten van het account.

Afbeelding 4