Handleiding Exchange WindowsPhone

Hoe koppel ik een Exchange account aan mijn Windows Phone?

Voor deze handleiding is gebruikt gemaakt van een Nokia Lumia 720 welke gebruik maakt van Windows Phone versie 8.
U kunt deze handleiding ook gebruiken als u een andere toestel heeft met Windows Phone versie 8. Het instellen
zal op vrijwel dezelfde manier gebeuren, de afbeeldingen kunnen echter iets afwijken van de in deze handleiding
gebruikte.

U swiped met uw vinger naar links om naar uw App List te gaan. Daarna drukt u op 'Settings'. Vervolgens kiest u
voor 'Email+Accounts' en daarna drukt u op 'Add account'.

Afbeelding 1

U ziet nu verschillende soorten accounts. U drukt hier op 'Outlook'. Hierna vult u uw e-mailadres en uw wachtwoord in.
U drukt op 'Sign in' en krijgt dan de mogelijkheid een gebruikersnaam in te stellen. Daarnaast dient u een domeinnaam
in te vullen. U drukt op 'Sign in' en uw account is toegevoegd.

Afbeelding 2

Als laatste heeft u nog de mogelijkheid om lync te installeren. Dit is een zakelijk instantmessenger programma van Microsoft.
Dit is uiteraard niet verplicht om de synchronisatie van uw e-mail te voltooien. U drukt op 'done' om de synchronisatie
te voltooien.