Handleiding Outlook Inloggen Webapp

Hoe kan ik inloggen op Outlook Webapp?

Inloggen op uw e-mailaccount waar en wanneer u maar wil, kan met de Outlook Webapp.
U gaat hiervoor naar http://webmail.nsdiensten.nl en u kunt uw e-mailadres
(zonder '@novasystems.nl') invullen en uw wachtwoord.

Afbeelding 1

Indien u voor het eerst inlogt via de webapp, kunt u een taal en een tijdzone instellen zoals te zien
in afbeelding 2.

Afbeelding 2

Nu bent u ingelogd op uw e-mailaccount en kunt u alles doen wat u anders ook kunt doen. De knop om uit te
loggen bevindt zich rechts bovenin. Log altijd uit als u klaar bent. Sluit ook de browser af om er zeker van
te zijn dat u uitgelogd bent.